Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Урочисте зібрання до Дня Соборності України

Дата: 21.01.2022 11:41
Кількість переглядів: 709

Фото без описуСьогодні, напередодні Дня Соборності України, 21 січня 2022 року, в актовому залі Врадіївської селищної ради відбулось урочисте зібрання за участі керівництва громади, представників структурних підрозділів селищної ради та працівників апарату.

Зі словами привітань до усіх присутніх звернувся селищний голова Микола Москаленко: «Територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки повинна залишитися непорушною. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душі можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Тож працюймо разом для світлого майбутнього нашої рідної України!».

Святковий концерт, підготовлений працівниками відділу культури, був пронизаний струнами любові та поваги до Батьківщини, переповнений духом національної свідомості та людської гідності. Протягом заходу глядачі мали змогу ознайомитися з історичною презентацією «Акт з’єднання УНР та ЗУНР».

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. Ми маємо бути свідомими того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудувати економічно й духовно багату, вільну й демократичну Україну, якою пишатимуться наші нащадки. Пам’ятаймо про численні жертви, покладені на вівтар незалежності, соборності, державності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь