Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Микола Москаленко підписав Меморандум про співпрацю та партнерство з ГУНП в Миколаївській області в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 02.02.2022 10:50
Кількість переглядів: 625

Фото без описуМинулого тижня, а саме 25 січня 2022 року,  селищний голова Микола Москаленко підписав Меморандум про співпрацю та партнерство  з начальником ГУНП в Миколаївській області полковником поліції Сергієм Шайхетом у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Окрім Врадіївської громади, до проєкту  долучились ще 15 територіальних громад регіону: 7 громад Миколаївського району, 5 – Баштанського, 1 – Первомайського та 2 – Вознесенського районів.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» передбачає забезпечення кожної громади поліцейським офіцером громади, де він буде працювати та мешкати. Адже безпека громади – це спільна мета поліції та територіальних громад. 

У ході зустрічі присутні обговорили питання реалізації проєкту, зокрема забезпечення службовими приміщеннями, оснащення необхідною технікою та автотранспортом майбутніх поліцейських офіцерів громад.

Керівник поліції області зазначив, що днями для особового складу буде відкрито конкурс на посади поліцейських офіцерів з громадами, які долучилися до проєкту. А після відбору та відповідного навчання, що пройде кожен ПОГ, правоохоронці розпочнуть роботу на території ввірених їм громад. 

«Ми кожного дня працюємо для того, аби наша громада розвивалась. Один з найважливіших напрямків цього розвитку – безпека наших жителів. Основна мета даного меморандуму – спільна робота на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території старостинських округів» - коментує селищний голова Микола Москаленко.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь