Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед юнацьких команд 2011-2012 р.н. на призи ППО ДП «НАЕК «Енергоатом»

Дата: 01.02.2022 14:33
Кількість переглядів: 828

     30 січня в місті Южноукраїнськ відбувся Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед юнацьких команд 2011-2012 р.н. на призи ППО ДП «НАЕК «Енергоатом». Участь в турнірі взяли 8 команд – «ДЮСШ Арбузинка», «ДЮСШ Березівка», «ДЮСШ Братське», «Дербі Первомайськ», «ДЮСШ Березівка» (дівчата 2009-2010 р.н.), «Олімп Южноукраїнськ», «Victori Первомайськ», «Врадіївська районна гімназія» вихованці О. Мовчана.

Фото без опису

     Перший поєдинок на турнірі для нашої команди став каменем спотикання у моральному плані що позначився на подальші поєдинки турніру. Якщо подивитися на фінальний рахунок нічого такого не скажеш, впевнена перемога наших хлопців над командою Березівки з рахунком 3:1, але ця команда складалася з представниць чарівної статі, які старші за віком, грали в більшості, певна річ застосували свої «чари», та й заслуги у команди, команда змагається на чемпіонаті України. Тому гра була делікатною, хлопці були справжніми джентльменами, грали чисто без грубощів, але в їхніх головах без сумніву було те що поза межами футбольного поля, думка про неможливість програшу давила. Втім перше випробування турніру подолано.

     Наступним суперником нашої команди стала місцева команда «Олімп». Гра проходила в рівній боротьбі і результативна нічия 2:2 трималася майже до кінця, але втрата концентрації на фінішному відрізку поєдинку коштувала перемоги, в результаті поразка 5:2.

     В третьому поєдинку з командою «Viktori» Первомайськ обійшлося без втрати концентрації, що в підсумку завершився з рахунком 2:2.

     В підсумку 2 місце в групі та поєдинок за третє місце з командою Братського, де на жаль наша команда віддавши усі сили в підсумку поступилася. 

Приємно що за підсумками турніру гравець нашої команди Артем Кравченко отримав нагороду найкращого воротаря турніру.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь