Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Виїзд до Іванівського старостинського округу

Дата: 08.02.2022 09:38
Кількість переглядів: 552

Фото без описуНа жаль, не кожному малюку у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де йому надаються всі умови для повноцінного проживання та виховання, тому відділом соціального захисту Врадіївської селищної ради, службою у справах дітей Врадіївської селищної ради, Центром надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради проводиться активна робота з вразливою категорією сімей, які можуть опинитися в складних життєвих обставинах та родинами, які перебувають в складних життєвих обставинах і не в змозі подолати їх самостійно.

З метою попередження порушень прав дітей, які виховуються в категорійних сім’ях, 03.02.2022 року спеціалістами відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради, служби у справах дітей Врадіївської селищної ради, Центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради  та інспектором ювенальної превенції Первомайського РВП ГУНП було відвідано 4 родини, в яких виховується 12 малолітніх дітей на територіях сіл Іванівка, Захарівка, Гражданівка. 

Трьох дітей 03.02.2022 року було передано до КНП «Врадіївська ЦРЛ» для проведення медичного огляду з подальшим влаштуванням їх до дитячого відділення КНП «Врадіївська ЦРЛ» для проходження лікування.
В ході роботи були обстежені умови проживання дітей, наявність продуктів харчування, сезонного одягу і взуття, складено оцінку потреб сімей.

З дорослими членами родин проведено профілактичну бесіду щодо шкідливості вживання алкоголю та тютюну, скеровано до створення належних умов проживання для повноцінного розвитку дітей та відповідального батьківства, надано роз’яснення та консультації.

Також, батьків попереджено про особисту відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно дітей або ухилення від їх виконання.

Станом на 07.02.2022 року трьох дітей, які знаходились в КНП «Врадіївська ЦРЛ» було влаштовано до Центру соціально-психологічної реабілітації м. Первомайськ.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь