Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Вітаємо Дарію Павлівну Голімбієвську зі 100-літнім ювілеєм!

Дата: 26.03.2022 13:57
Кількість переглядів: 1287

Фото без опису26 березня 2022 року жительці села Новопавлівка Врадіївської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, учаснику війни та ветерану праці Дарії Павлівні Голімбієвській виповнилося 100 років.

Цього весняного дня до неї на ювілей завітали численні родичі та знайомі, які вітали іменинницю з поважним ювілеєм та бажали здоров’я на многії літа. Святкуючи день народження поряд з дітьми, онуками, правнуками, ювілярка згадує своє життя.

Господь розпорядився так, що за прожитих сто років вона згадує найцінніше – народження двох дітей, трьох онуків, двоє правнуків та один праправнук, які і нині підтримують, люблять та шанують свою матір, бабусю і прабабусю.

Голімбієвська Дарія Павлівна народилася в селі Івашків Чечельницького району Вінницької області в багатодітній сім’ї. На долю пані Дарії Павлівни випало чимало випробувань. Працювала на полі, на току вагарем , в колгоспному магазині продавцем, кухарем в колгоспному дитячому садочку. З чоловіком побудували новий будинок, вели спільне господарство, виховували дітей та онуків.

Дарія Павлівна сильна духом людина, сповнена оптимізму та щирості. Вона вміє радіти життю, а невдачі сприймає лише як випробування долі, які потрібно пройти з гідністю.

Також ювілярка поділилася своїм секретом довголіття – «Щира молитва та віра у Бога, любов до батьків і ближніх продовжує життя». Вона закликає творити добро, адже воно завжди повертається сторицею!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь