Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Отримали гуманітарну допомогу для захисників та внутршньопереміщених осіб

Дата: 24.03.2022 15:40
Кількість переглядів: 730

Фото без описуВрадіївська селищна рада висловлює подяку Володимиру та Віталію з м. Любомль, Волинської області, Єлизаветі з Кировоозерщини, Катерині та підприємцю Петровичу з м. Первомайська, Любомиру та волонтерам з м. Львова, які допомогли у формуванні гуманітарної допомоги жителям Врадіївської громади, зокрема для бійців тероборони, лікарні, внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених верств населення, багатодітних сімей, будинку пристарілих. Щиро вдячні Олександру Коваленку та Владиславу Поплужному з м. Первомайська, які ініціювали гуманітарну допомогу та роблять все можливе для її оперативної доставки. Надзвичайно приємно відчувати вашу допомогу та підтримку в такий складний для нашої країни час!

Хочеться відзначити, що Врадіївська селищна рада вже неодноразово організовувала і направляла продукти харчування та засоби особистої гігієни для наших захисників.

Надання гуманітарної допомоги на території Врадіївської селищної ради здійснюється, в першу чергу, для внутрішньо переміщених осіб, яких війна змусила залишити рідні домівки і шукати прихисток на Врадіївщині. Тому наша спільна мета – посильна допомога та всебічна підтримка задля їх сприятливої і комфортної адаптації. З питань розподілення та надання гуманітарної допомоги звертатися до відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради за адресою вул.Героїв Врадіївщини, 118 або за телефоном гарячої лінії 097-208-39-25 (по буднях з 8.00 години до 17.00 години).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь