Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Отримали гуманітарну допомогу для захисників та внутршньопереміщених осіб

Дата: 24.03.2022 15:40
Кількість переглядів: 721

Фото без описуВрадіївська селищна рада висловлює подяку Володимиру та Віталію з м. Любомль, Волинської області, Єлизаветі з Кировоозерщини, Катерині та підприємцю Петровичу з м. Первомайська, Любомиру та волонтерам з м. Львова, які допомогли у формуванні гуманітарної допомоги жителям Врадіївської громади, зокрема для бійців тероборони, лікарні, внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених верств населення, багатодітних сімей, будинку пристарілих. Щиро вдячні Олександру Коваленку та Владиславу Поплужному з м. Первомайська, які ініціювали гуманітарну допомогу та роблять все можливе для її оперативної доставки. Надзвичайно приємно відчувати вашу допомогу та підтримку в такий складний для нашої країни час!

Хочеться відзначити, що Врадіївська селищна рада вже неодноразово організовувала і направляла продукти харчування та засоби особистої гігієни для наших захисників.

Надання гуманітарної допомоги на території Врадіївської селищної ради здійснюється, в першу чергу, для внутрішньо переміщених осіб, яких війна змусила залишити рідні домівки і шукати прихисток на Врадіївщині. Тому наша спільна мета – посильна допомога та всебічна підтримка задля їх сприятливої і комфортної адаптації. З питань розподілення та надання гуманітарної допомоги звертатися до відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради за адресою вул.Героїв Врадіївщини, 118 або за телефоном гарячої лінії 097-208-39-25 (по буднях з 8.00 години до 17.00 години).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь