A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

До уваги жителів Врадіївської громади! 

Дата: 29.04.2022 10:24
Кількість переглядів: 477

Фото без описуВласники житла, які мають бажання допомогти безкоштовно внутрішньо-переміщеним особам з проживанням, зможуть отримати компенсацію від держави в розмірі близько 450 грн на місяць за кожну прийняту особу, незалежно від віку, для компенсації витрат на комунальні послуги. 

Для  отримання грошової компенсації від держави Вам необхідно зареєструватися на порталі "Прихисток" та стати на облік у реєстр Врадіївської селищної ради, написавши заяву відповідного зразка. 

На підставі зазначених відомостей виконавчий комітет селищної ради формує реєстр жилих приміщень, доступних для безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб на території Врадіївської селищної ради.

Для отримання консультації звертатись у робочі дні з 08:00 до 17:00 за тел. 0666566809, 0504151241, 0939290447 або в загальний відділ на І поверсі Врадіївської селищної ради (вул.Незалежності, 91, смт Врадіївка)  .
 
Для ознайомлення з Постановою від 19 березня 2022 р. № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб..»  перейдіть за посиланням  https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-poryadku-kompensaciyi-vitrat-za-timchasove-rozmishchennya-vnutrishno-peremishchenih-osib-yaki-peremistilisya-u-period-voyennogo-stanu-i-ne-333 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь