A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

8 травня - День пам’яті та примирення і вшанування жертв Другої світової війни

Дата: 08.05.2022 10:19
Кількість переглядів: 324

Фото без опису77 років тому завершилася Друга світова війна…війна, яка чорним крилом смерті торкнулася кожної української родини і стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства.

На жаль, у 2022 році пам’ятну дату 8 травня – Дня пам’яті та примирення і вшанування жертв Другої світової війни, українці відзначають в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва. Україна знову вимушена обороняти свою землю, відстоювати свободу, незалежність і територіальну цілісність.

Сьогодні, щоб віддати шану нашим землякам, що полягли у нерівній боротьбі з нацистами в буремні роки Другої світової війни, відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам за участі керівництва громади, представників поліції та воєнкомату.

Учасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів, які загинули у Другій світовій війні, усіх хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну Українську землю від нацистських загарбників. Ми пам'ятаємо тих, хто загинув на фронтах, в окопах, і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття. Ми пам’ятаємо, що той хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона- запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Ми всі віримо у нашу перемогу і будемо докладати максимум зусиль для того, щоб українці відчували себе вільними та незалежними, щоб Україна була соборною державою. Слава героям, які полягли у Другій світовій війні! Слава тим героям, які захищали, захищають і захищатимуть нашу неньку Україну!

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь