Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Увага! Важливе повідомлення від Кривоозерське управління Головного управління Держпродпоживслужби в Миколаївській області

Дата: 02.06.2022 13:32
Кількість переглядів: 234

Фото без описуКривоозерське управління Головного управління Держпродпоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшов лист Держпродспоживслужби від 23.05.2022 №11.1.2-17/5530 «Щодо повідомлення RASFF № 2022.1439» стосовно виявлення фуразолідону (AOZ) у кормах для бджіл «Антивир», що експортувалися з росії (постачальник: ЗАТ «Агробіопром», Полтевське шосе, володіння 4, м. Балашиха, Московська обл., 143980; онлайн-продавець (E-trade):Uley.in).

Відповідно Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти (корм), які перебувають в обігу та повідомляти письмово компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення вищезазначених кормів в обігу, просимо інформувати Кривоозерське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу: veterinar_kroz@ukr.net, udss_vrad@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь