Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Святкові заходи у Врадіївці з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2022 16:34
Кількість переглядів: 217

Сьогодні, 1 червня, у Врадіївці відбулись святкові та розважальні заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, які розпочались з приємностей на майданчику біля ставу.

Працівники відділу освіти з радістю зустрічали всіх маленьких врадіївчан і гостей селища, дарували кожному жовто-блакитні кульки, якими щедро поділилися місцеві підприємці.

Під енергійний музичний супровід та цікаву програму відділу культури, дітлахи весело проводили час, активно брали участь у розвагах та конкурсах.

Дитинство завжди прекрасне. Діти – наші квіти, вони найкращі, вони найрідніші.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю дитячі серця, об’єднувати зусилля заради мирного майбутнього, і тоді маленькі українці виростуть гідними громадянами своєї країни і неодмінно стануть гордістю України.

Естафету святкових розваг для діток з обмеженими можливостями і діток внутрішньо-переміщених осіб перейняв відділ соціального захисту населення Врадіївської селищної ради.

На території біля закладу панувала весела атмосфера та лунав дзвінкий дитячий сміх. Особливо захоплюючим для дітвори стала феєрична поява казкового величезного ведмедика, який уміло розважав малюків, проводив рухливі ігри та цікаві конкурси.

Кольоровою крейдою на асфальті діти створили щирі, символічні маленькі шедеври: замайоріли прапори України, жовто-блакитні серця, квіти, веселки. Ведмедик познайомився з кожним маленьким художником, розглянув малюнки та пригостив дітлахів смаколиками.

На завершення свята - солодкий стіл за підтримки Врадіївської селищної ради, «Центру волонтерства та захисту». Всі маленькі учасники дійства отримали букет радості, гарного настрою, щирих усмішок і щасливих хвилин, які залишаться у дитячих спогадах як промінь світла та надії на мирне майбутнє країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь