A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

До уваги суб'єктів господарювання!

Дата: 22.06.2022 15:04
Кількість переглядів: 254

Фото без описуКривоозерське управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Миколаївській області звертає увагу!

Що згідно ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року № 771/97-ВР, та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 39 від 10.02.2016 р. «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам», в державі створено реєстр операторів ринку харчових продуктів.
Реєстрації підлягають кожна окрема потужність, яка використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів.    Оператори ринку Кривоозерської та Врадіївської територіальних громад зобов’язані здійснювати реєстрацію своєї потужності шляхом подання заяви відповідного зразка до Первомайського центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), та подати до територіального органу Держпродспоживслужби - Кривоозерське управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Миколаївській області.          ‘ Також можливе подання заяви через Портал Дія (за наявності технічної можливості).            Заява подається  не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку роботи потужності.
Державна реєстрація здійснюється безкоштовно.
Відповідно до ст. 65 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин» передбачає   відповідальність за порушення законодавства щодо виробництва та/або обіг харчових продуктів або кормів з використанням незареєстрованої потужності, якщо обов’язковість її державної реєстрації встановлена законом, тягне за собою накладення штрафу:  - на юридичних осіб у розмірі двадцяти мінімальних заробітних плат; - на фізичних осіб - підприємців - у розмірі одинадцяти мінімальних заробітних плат. 
При необхідності звертатись можна на електорну адресу veterinar_kroz@ukr.net, або за телефоном (05133)-20-20-57.   Кривоозерське управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Миколаївській області  бажає бути  здоровими та дбати про себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь