Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання селищного голови до 26-ї річниці Конституції України

Дата: 28.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 291

Фото без описуДень Конституції України - одне з найголовніших державних свят, яке щорічно відзначається 28 червня. Прийняття народом свого найголовнішого Закону – знаменує народження вільної держави.

26 років тому, Україна отримала Основний Закон, за яким ми живемо досі. У Конституції України прописані правові основи, закріплюється територіальна цілісність і суверенітет України.

Ця дата справді важлива для кожного українця, особливо в реаліях сьогодення, коли український народ бореться за свою свободу та суверенітет.

П`ятий місяць поспіль триває кривава війна, розв`язана проти нашої держави та українського народу сусідньою державою- агресором.

Адже наразі опинились під загрозою не лише територіальна цілісність нашої держави та права і свободи українців, а й саме головне – їх життя та безпека. Осатанілий ворог, порушуючи усі правила ведення війни, нещадно завдає ударів по українських містах і селах, намагаючись знищити нашу націю, культуру та все те, що зветься українським. Розпочавши збройну агресію проти України, росія порушила усі існуючі норми та принципи міжнародного права. Такі дії є важким злочином проти людяності.

Доблесні Збройні Сили України і увесь український народ мужньо дають рашистським нелюдам гідну відсіч.

У своїй справедливій боротьбі за свободу та незалежність Україна заручилась підтримкою майже всієї світової спільноти і, я впевнений, що Перемога буде за нами!

У цей святковий день від щирого серця бажаю якнайшвидшої перемоги, миру і процвітання нашій країні, а кожному з нас бажаю почувати себе в ній впевненою, само реалізованою, повноправною і щасливою людиною і громадянином !

Слава Україні!

З повагою,

Врадіївський селищний голова

Микола Москаленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь