Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання селищного голови до 26-ї річниці Конституції України

Дата: 28.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 273

Фото без описуДень Конституції України - одне з найголовніших державних свят, яке щорічно відзначається 28 червня. Прийняття народом свого найголовнішого Закону – знаменує народження вільної держави.

26 років тому, Україна отримала Основний Закон, за яким ми живемо досі. У Конституції України прописані правові основи, закріплюється територіальна цілісність і суверенітет України.

Ця дата справді важлива для кожного українця, особливо в реаліях сьогодення, коли український народ бореться за свою свободу та суверенітет.

П`ятий місяць поспіль триває кривава війна, розв`язана проти нашої держави та українського народу сусідньою державою- агресором.

Адже наразі опинились під загрозою не лише територіальна цілісність нашої держави та права і свободи українців, а й саме головне – їх життя та безпека. Осатанілий ворог, порушуючи усі правила ведення війни, нещадно завдає ударів по українських містах і селах, намагаючись знищити нашу націю, культуру та все те, що зветься українським. Розпочавши збройну агресію проти України, росія порушила усі існуючі норми та принципи міжнародного права. Такі дії є важким злочином проти людяності.

Доблесні Збройні Сили України і увесь український народ мужньо дають рашистським нелюдам гідну відсіч.

У своїй справедливій боротьбі за свободу та незалежність Україна заручилась підтримкою майже всієї світової спільноти і, я впевнений, що Перемога буде за нами!

У цей святковий день від щирого серця бажаю якнайшвидшої перемоги, миру і процвітання нашій країні, а кожному з нас бажаю почувати себе в ній впевненою, само реалізованою, повноправною і щасливою людиною і громадянином !

Слава Україні!

З повагою,

Врадіївський селищний голова

Микола Москаленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь