A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Урочисті заходи до Дня Конституції України

Дата: 28.06.2022 11:08
Кількість переглядів: 376

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі і доброї злагоди всіх громадян на основі головного Закону і справедливості.

Сьогодні, 28 червня 2022 р. у Врадіївці на центральній площі відбулося урочисте зібрання до 26-річниці Конституції України за участю керівництва громади та працівників структурних підрозділів селищної ради.

До присутніх звернувся селищний голова Микола Москаленко: «Ця дата справді важлива для кожного українця, особливо в реаліях сьогодення, коли український народ бореться за свою свободу та суверенітет у кривавій війні, розв`язаній проти України російськими агресорами. Адже наразі опинились під загрозою не лише територіальна цілісність нашої держави та права і свободи українців, а й саме головне – їх життя та безпека. Осатанілий ворог, порушуючи усі правила ведення війни, нещадно завдає ударів по українських містах і селах, намагаючись знищити нашу націю, культуру та все те, що зветься українським. Розпочавши збройну агресію проти України, росія порушила усі існуючі норми та принципи міжнародного права. Такі дії є важким злочином проти людяності».

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам'ять громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Доблесні Збройні Сили України і увесь український народ мужньо дають рашистським нелюдам гідну відсіч. У своїй справедливій боротьбі за свободу та незалежність Україна заручилась підтримкою майже всієї світової спільноти і ми віримо, що Перемога буде за нами!

Під звуки Державного Гімну України відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапору України. Після чого, очільник громади від щирого серця побажав якнайшвидшої перемоги, миру і процвітання нашій країні, а кожному українцю почувати себе в ній впевненою, самореалізованою, повноправною і щасливою людиною і громадянином!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь