Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Гаряча піца для жителів врадіївської громади від благодійної британської організації Siobhans Trust

Дата: 07.07.2022 15:20
Кількість переглядів: 384

Сьогодні, 07 липня 2022 року, на свято Івана Купала, до Врадіївки завітала справжня італійська піца на колесах – спеціалізований фургон, обладнений мобільними кухарськими печами та необхідним приладдям для приготування піци!

Організаторами заходу є Siobhans Trust - це зареєстрована в Шотландії благодійна організація, яка була створена для забезпечення продуктами харчування людей, які того потребують.

З початку широкомасштабної війни в Україні, Девід Фокс-Пітт і команда з Великої Британії мандрують нашою країною, готують і безкоштовно роздають гарячу смачну піцу жителям сіл, селищ та міст по всій Україні. «Готуючи їжу та створюючи живу атмосферу, ми нагадуємо людям, яких годуємо, та нашим власним міжнародним спільнотам, що ми підтримуємо українців у цей важкий час страждань» - зазначають міжнародні волонтери.

Дуже цінуємо такий вияв турботи від наших закордонних друзів! Бо це більше ніж безкоштовна піца - це підтримка України цілим світом!

Разом з тим, святкову атмосферу заходу в ритмах купальського дійства створювали представники відділу культури, мистецтва та туризму і відділу освіти Врадіївської селищної ради. Так, на всіх присутніх гостей свята чекали обрядові пісні та чуттєві хореографічні композиції, цікаві ігри та веселі конкурси для дітвори, творчі заняття з малювання та створення яскравих паперових аплікацій.

Щиро дякуємо відділам соціального захисту, освіти, культури, мистецтва та туризму Врадіївської селищної ради за позитивні емоції малечі, гарну організацію цікавого дозвілля та колективного відпочинку земляків у такі важкі часи для усіх нас часи. Разом до перемоги! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь