Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Спортивний візит молодіжної ради Врадіївської селищної ради до діток с.Адамівка

Дата: 03.08.2022 16:55
Кількість переглядів: 210

На цьому тижні, а саме 3 серпня, в селі Адамівка молодіжною радою Врадіївської селищної ради було проведено вечірню розминку, тренування, Bring Sally up челендж для діток з села та внутрішньо переміщених діток. По завершені заходу відбулося спілкування з діточками, вислухано пропозиції та побажання щодо подальшої організації спортивно - розважальних заходів та дозвілля на території Адамівського старостинського округу.

Голова молодіжної ради Врадіївської селищної ради Руслан Бондаренко, лідер учнівського самоврядування Адамівської ЗОШ, член молодіжної ради Юлія Байдан вручили подарунки, в які входили засоби гігієни ротової порожнини, соки та кондитерські вироби діткам, внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території Адамівського старостинського округу.

У дітей повинно бути щасливе безтурботне дитинство, але як ніколи зараз, ми маємо бути сильними та згуртованими! Разом до перемоги! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь