A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Оголошується конкурс на одержання субгрантів для реалізації програми «Підтримки ММСП зернового напрямку в доступі до послуг зі зберігання та сушки зерна»

Дата: 11.08.2022 14:52
Кількість переглядів: 385

Фото без описуНезважаючи на триваючу повномасштабну військову агресію РФ проти територіальної цілісності та незалежності України, Президентом України Володимиром Зеленським проголошено курс на післявоєнне відновлення нашої Держави.

Агенція з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, реалізуючи програму з аграрного і сільського розвитку, запрошує подавати заявки на одержання субгрантів для реалізації програми «Підтримки ММСП зернового напрямку в доступі до послуг зі зберігання та сушки зерна».

Метою субгрантової програми є підтримка стратегічних напрямків аграрного виробництва зернових, технічних культур через забезпечення ММСП додатковими потужностями та послугами з доробки, сушіння і зберігання зерна для подовження строку реалізації вирощеної продукції та збереження сталості аграрного бізнесу, забезпечуючи тим самим національну продовольчу безпеку в умовах війни.

Зазначена Програма розглядає можливість надання субгрантів українським неурядовим організаціям, бізнес-об’єднанням, сільськогосподарським кооперативам та суб’єктам господарювання для підтримки економічної сталості ММСП аграрного сектору, забезпечення всеосяжних економічних можливостей та основ продовольчої безпеки в Україні.

Одним із ключових інструментів досягнення мети субгрантової програми буде надання сервісної, ресурсної, логістичної та експертної підтримки ММСП, які мають потребу у подовженні строків зберігання вирощеної продукції зернових та технічних культур для збереження бізнесу або ж вирішення питань продовольчої безпеки в Україні.

З детальною інформацією стосовно цієї програми можна ознайомитися за посиланням:

https://www.prostir.ua/...

Програма USAID АГРО проведе передзаявочний он-лайн семінар 12 серпня 2022 року з 10:00 до 12:00 за київським часом.

Цей семінар дозволить зацікавленим заявникам поставити питання стосовно ЗПЗ і отримати вказівки щодо порядку заповнення аплікаційної форми. Щоб взяти участь у семінарі, необхідно надіслати ім’я і прізвище, назву організації, електронну адресу та номер телефону учасника/ці до 10 серпня 2022 року на адресу agro.subawards@chemonics.com з посиланням на ЗПЗ № 43 в темі листа.

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на адресу електронної пошти agro.subawards@chemonics.com з посиланням на ЗПЗ № 43.

Заявки повинні бути подані не пізніше 18:00 за місцевим часом 05 вересня 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь