Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

У Врадіївській громаді вшанували пам’ять загиблих захисників України

Дата: 29.08.2022 10:37
Кількість переглядів: 234

Фото без опису29 серпня наша країна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Наприкінці серпня 2014 року у районі Іловайська кремль порушив домовленості і впритул розстріляв з важкого озброєння колони наших військових, що виходили «зеленим коридором» з оточення. У соняшникових полях загинуло більше трьохсот воїнів.

З 2014 найгіркішою датою нашої новітньої історії було 29 серпня. Після 24.02.2022 кожен день сповнений трагізму і невиправданих людських страждань. Тисячі наших Героїв поповнили небесне воїнство.

Сьогодні, 29 серпня 2022 року, представники влади Врадіївської селищної ради та старостинських округів громади відвідали кладовища, поклали квіти до могил загиблих воїнів та вшанували пам'ять Героїв-земляків, які боролися і віддали життя за світлу долю України.

Цього ж дня, у центрі Врадіївки, біля оновленої дошки пам’яті «Герої не вмирають. Слава Героям!» відбувся скорботний мітинг за участі керівництва громади, працівників структурних підрозділів селищної ради, рідних та близьких загиблих воїнів.

До присутніх звернувся селищний голова Микола Москаленко: «Ми віддаємо данину пам’яті та поваги тим українцям, які любов до Батьківщини поставили вище за власне життя. Ми всі у вічному богу перед матерями й батьками, які виростили мужніх і сміливих патріотів. Низький уклін рідним та близьким загиблих Героїв».

Після чого учасники заходу у глибокій скорботі поклали квіти та лампадки до меморальної дошки з фотографіями загиблих Героїв-земляків та вшанували память воїнів хвилиною мовчання.

Вічна пам’ять загиблим. Слава і честь тим, хто сьогодні боронить нашу країну, мужньо захищає кордони держави, відстоює її свободу та незалежніть! Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь