Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Спортивне тренування з багатофункціонального тренінгу у Доброжанівському старостинському округу

Дата: 08.09.2022 13:31
Кількість переглядів: 358

Вчора, 7 вересня, у Доброжанівському старостинському окрузі Врадіївської ТГ спільними діями молодіжної ради та старости Аланджій Людмили Олександрівни було заплановано, організовано та проведено відкрите спортивне тренування з багатофункціонального тренінгу та проведено спортивний челендж Bring SaIly up.

Метою заходів була популяризація здорового способу життя, проведення фізично активного та корисного дозвілля. Окрім суто спортивної складової, на меті було ближче познайомитися з молоддю старостинського округу, визначитися з відповідальними координаторами щодо організації подальших спортивних заходів та дозвілля у кожному селі старостинського округу та «екскурсія» місцями дозвілля місцевої молоді.

Тренування пройшло активно, з підтримкою одне одного та легкою, а для декого нелегкою втомою, проте найголовніше у більшості з бажанням повторити, що вкрай важливо в епоху гаджетів та нинішнього запиту на побудову здорової та сильної нації.

Цікаву та корисну фізичну програму, корисні поради, щодо ведення здорового способу життя та рухової активності провів тренер з функціонального тренінгу Сергій Поліщук, завдяки якому і було проведено основну частину заходів.

Зустрічі з молоддю та тренування відбулися в селах Доброжанівка, Богемка та Новомиколаївське. Хочеться відзначити особистий приклад старости Людмили Олександрівни, яка не тільки була присутньою у всіх селах, але разом з дітками та молоддю, разом виконувала усі вправи тренування, а особистий приклад як ми знаємо є дуже важливим. Будемо жити – далі буде. Та робота по влаштуванню спортивного дозвілля, яку провела Людмила Олександрівна надихає!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь