Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання селищного голови з Днем фізкультури і спорту!

Дата: 10.09.2022 14:01
Кількість переглядів: 229

Шановні працівники галузі спорту, ветерани, тренери, спортсмени та спортсменки. Всі прихильники здорового способу життя, аматори та професіонали, наша молодь. Згідно з Указом Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94 «Про День фізкультури і спорту», щорічно у другу суботу вересня відзначається свято усіх шанувальників спорту.


    Спорт це повага до суперника, чесна гра, дотримання спортивних правил, стриманість і слідування внутрішнім моральним принципам, відданість ідеї олімпізму: «Мир серед усіх націй». Спорт тренує не лише тіло, а й загартовує дух, волю і характер. Саме завдяки незламному духу, волі до перемоги і міцному характеру наших захисників. Всупереч відібраних життів тренерів та спортсменів, зруйнованої інфраструктури, на міжнародних аренах здіймається жовто - блакитний  стяг, стяг нації переможців!


     В День фізичної культури та спорту в Україні бажаю ніколи не втрачати віру у свої сили. Працювати, працювати і ще раз працювати - ось формула успіху знаменитих спортсменів. Бажаю багато роботи, багато віри в себе і багато задоволення від першого і другого. Міцного здоров’я, перемог над собою, підкорення найвищих спортивних вершин і просто радості  від занять спортом. Разом до перемог та разом до головної перемоги.


З повагою,
Врадіївський селищний голова
Микола Москаленко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь