Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Вітання жителям Покровського старостинського округу зі 100-річчям села Покровське

Дата: 14.10.2022 08:03
Кількість переглядів: 223

Щиро вітаю жителів Покровського старостинського округу зі 100-річчям села Покровське!

День села – особливе свято, яке об’єднує всіх жителів нашої громади, тих, чиєю працею воно створювалося. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди.

На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, від чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!

Сьогодні, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, нехай урочистий церковний дзвін на повнить ваші душі натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і нагородить терпінням, мудрістю, життвими благами і щасливими миттєвостями! Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже мир та спокій у нашій державі!

Від щирого серця бажаю, щоб це свято принесло вам та вашим родинам ми, добробут та злагоду. Нехай процвітає село Покровське, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток будуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині!

З повагою, від імені громади,

Врадіївський селищний голова

Микола Москаленко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь