Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Оптимізація навчального процесу у селищі Врадіївка

Дата: 13.01.2023 11:03
Кількість переглядів: 525

Фото без описуЧерез російські обстріли української енергетичної інфраструктури всі українці цього року відчувають на собі наслідки найскладнішого опалювального сезону. Діти та педагоги намагаються підлаштуватися до графіків віялових відключень та роботи у воєнний час.

З метою забезпечення повноцінного навчального процесу у Врадіївському ліцеї №1 на випадок надзвичайних ситуацій, виключно за кошти місцевого бюджету Врадіївською селищною радою закуплено потужний генератор з усіма комплектуючими та необхідна кількість пального для його належної роботи.

Враховуючи, що система опалення Врадіївського ліцею №2 знаходиться в аварійному стані, за кошти селищної ради також придбані батареї і труби з відповідними комплектуючими. Активно ведуться роботи для відновлення системи опалення.

Наразі здійснюються всі заходи для оптимізації навчального процесу дітей селища Врадіївка. Врадіївська гімназія переходить на офлайн навчання на базі Врадіївського ліцею №1. Вирішено питання підвозу дітей до навчального закладу. Зокрема, за кошти Врадіївської селищної ради забезпечено підвіз початкових класів Врадіївського ліцею №2 та початкових класів Врадіївської гімназії до Врадіївського ліцею №1.

Незважаючи на численні труднощі, спільними зусиллями намагаємося, щоб кожна дитина відвідувала школу, навчалася та здобувала освіту у безпечних умовах, навіть у такий важкий час для нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь