Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання селищного голови з Хрещенням Господнім

Дата: 19.01.2023 09:50
Кількість переглядів: 699

Шановна Врадіївська громадо! 19 січня ми відзначаємо третє й завершальне велике свято новорічно-різдвяного циклу – свято Богоявлення (Водохреща або Йордан), яке знаменує величну подію в історії християнства – хрещення Божого Сина.

З давніх-давен це свято символізує очищення від усього нещирого і недоброго. Прийнято вважати, що цього дня освячена вода набуває могутньої сили, стає благодатною і цілющою, дарує здоров’я, наснагу та довголіття.

Фото без опису

Нехай же чиста, водохресна вода омиє і віднесе з собою війну з нашої неньки України, а з нею і всі біди, печалі і хвороби людські! Благословення Господнього Україні на довгоочікувану Перемогу, на мир в Україні і благополуччя у кожну родину!

Зичу всім жителям громади життєдайної енергії, щедрої долі, миру, злагоди та любові, а нашим захисникам – здоров’я, витримки, сил та незламної віри! Хай Господь оберігає вас та благословляє, щоб кожен повернувся до своєї родини цілим та неушкодженим! Нехай свята вода зцілить кожного з нас духовно і тілесно, змиє зневіру, додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ! Христос Хрещається! Україна переможе!

Врадіївський селищний голова

Микола Москаленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь