A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Про реєстрацію тварин

Дата: 24.01.2023 09:15
Кількість переглядів: 653

З метою отримання у 2023 році фінансової підтримки фермерськими господарствами та іншими виробниками сільськогосподарської продукції за спеціальною бюджетною дотацією за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності, звертаємо увагу на необхідність актуалізування даних щодо кількості наявного поголів’я та тих, які вибули зі стада з тих чи інших причин через Єдиний державний реєстр тварин.

Єдиний державний реєстр тварин – це електронна база даних про ідентифікованих сільськогосподарських тварин (велика рогата худоба, коні, свині, вівці, кози), їх власників, господарства, переміщення, забій, утилізацію, загибель, падіж таких тварин, до якої зобов’язані подавати інформацію юридичні та фізичні особи, які провадять діяльність з:

розведення та утримання тварин;

забою та утилізації тварин;

продажу тварин, надання послуг зі штучного осіменіння та організації виставок тварин.

Адміністратором Реєстру тварин є Держпродспоживслужба. Комплекс робіт з реєстрації та ідентифікації тварин виконує державне підприємство «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин», що належить до сфери управління Держпродспоживслужби.

Для реєстрації даних про ідентифіковану тварину та господарство в Реєстрі тварин суб’єктам господарювання потрібно звертатися за місцем реєстрації:

фізичним особам – в державну установу ветеринарної медицини https://dpss.gov.ua/.../ustanovitapidpriyemstvaderzhprods... ;

юридичним особам – до філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» https://www.agro-id.gov.ua/kontakti/fili%d1%97/ .

Враховуючи вищезазначене, просимо довести інформацію до зацікавлених осіб району для забезпечення умов порядку отримання фінансової підтримки через Державний аграрний реєстр https://www.dar.gov.ua/ .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь