Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Традиційний щорічний турнір з волейболу пам`яті воїна-афганця Павла Федоровича Еладі

Дата: 20.02.2023 15:19
Кількість переглядів: 546

Фото без опису19 лютого в спортивному залі Врадіївського ліцею №1 відбувся традиційний щорічний турнір з волейболу пам`яті воїна-афганця Павла Федоровича Еладі, який загинув 23 липня 1988 року в Афганістані. Хоча цей турнір в пам'ять Павла Федоровича, проте цьогоріч усі присутні учасники заходу схилили голови та вшанували хвилиною мовчання усіх полеглих наших захисників.

Після хвилини мовчання до учасників турніру звернувся з вітальним словом заступник селищного голови Іван Коломійчук , який наголосив що завдяки ЗСУ ми маємо можливість відносно спокійно жити та проводити ці змагання, не слід цього забувати. Іван Олександрович побажав командам гарної гри та перемоги. Іван Коломійчук продовжив славну традицію родини і цей турнір став можливим завдяки його спонсорській підтримці.

Головні арбітри турніру, вчителі фізичного виховання Врадіївського ліцею №1 Юрій Володимирович та Олег Петрович провели жеребкування та дали старт турніру на який заявки подали 5 команд. Команди «ЗСУ», «Адамівка», «Захарівка», «Факел» та «Аматори».

Команди «ЗСУ» та «Факел» що складалися з призерів турніру минулих років впевнено дійшли до очної зустрічі яка мала визначити переможця турніру. Це був один з найкращих фіналів минулих турнірів. Неймовірна майстерність, воля та красива комбінаційна гра була присутня по обидві сторони сітки, а от спортивна фортуна довго не могла визначитися зі своїм фаворитом, адже команди «ЗСУ» та «Факел» забрали по одному сету, проте такий фінал хотілося дивитися вічно. В напруженій, конкурентній боротьбі з незліченною кількість тайм – брейків, інколи в запалі спортивної боротьби суперечок команда «ЗСУ» здобула вікторію, порадувала своїх вболівальників які скандували ЗСУ, ЗСУ, ЗСУ. І «ЗСУ» перемогли і це символічно!

По завершенні спортивних баталій грамотами та медалями були відзначені наймолодший вболівальник турніру, найгучніший вболівальник турніру, наймолодший учасник турніру, команди посівші 5 та 4 місця. Трійка призерів а саме команда «Адамівка» ( 3 місце), «Факел» ( 2 місце), «ЗСУ» ( 1 місце) відзначені грамотами, медалями та фінансовим гонораром. Слід відзначити що післянагородження команда «ЗСУ» шляхетно свій гонорар передала на потреби Врадіївського ліцею №1. Слава ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь