Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулося засідання виконавчого комітету при Врадіївській селищній раді

Дата: 21.03.2023 13:51
Кількість переглядів: 512

Сьогодні, 21 березня 2023 року, відбулося засідання виконавчого комітету Врадіївської селищної ради під головуванням селищного голови Миколи Москаленка. В роботі взяли участь 16 членів виконкому.

На засіданні одноголосно було підтримане рішення про надання одноразової грошової допомоги в сумі 15000 грн на впорядкування та облаштування місця захоронення загиблого військовослужбовця, окрім вже виплаченої одноразової грошової допомоги на поховання загиблих (померлих) військовослужбовців, які брали безпосередню участь у бойових діях або забезпечували здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України

Особи, які вже отримали грошову допомогу на поховання в сумі 20 000 грн. у період із 24 лютого 2022 року по 01 березня 2023 року, мають право на отримання грошової допомоги в сумі 15000 грн. на впорядкування та облаштування місця захоронення загиблого військовослужбовця.

У рамках засідання також опрацьовано низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення (аварійних, сухих та пошкоджених) дерев та кущів. З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь