Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулося засідання виконавчого комітету при Врадіївській селищній раді

Дата: 21.03.2023 13:51
Кількість переглядів: 502

Сьогодні, 21 березня 2023 року, відбулося засідання виконавчого комітету Врадіївської селищної ради під головуванням селищного голови Миколи Москаленка. В роботі взяли участь 16 членів виконкому.

На засіданні одноголосно було підтримане рішення про надання одноразової грошової допомоги в сумі 15000 грн на впорядкування та облаштування місця захоронення загиблого військовослужбовця, окрім вже виплаченої одноразової грошової допомоги на поховання загиблих (померлих) військовослужбовців, які брали безпосередню участь у бойових діях або забезпечували здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України

Особи, які вже отримали грошову допомогу на поховання в сумі 20 000 грн. у період із 24 лютого 2022 року по 01 березня 2023 року, мають право на отримання грошової допомоги в сумі 15000 грн. на впорядкування та облаштування місця захоронення загиблого військовослужбовця.

У рамках засідання також опрацьовано низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, розглянуто заяви громадян про надання дозволу на видалення (аварійних, сухих та пошкоджених) дерев та кущів. З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь