Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2023 10:17
Кількість переглядів: 248

Щороку, 22 червня український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Сталося це недільного ранку 22 червня 1941 року. У вогняному смерчі Другої Світової війни запалала вся Україна...Чотири роки жахливих подій забрали життя більше ніж десяти мільйонів українців. Цей день уособлює героїзм, силу духу та вічну скорботу за мільйонами сердець, за скаліченими долями та нездійсненими мріями.

Сьогодні, 22 червня 2023 року, щоб віддати шану нашим землякам, які полягли у нерівній боротьбі з нацистами в буремні роки Другої світової війни, відбулася церемонія покладання квітів до меморіалу загиблим воїнам у Парку Слави за участі керівництва Врадіївської громади, військовослужбовців, працівників селищної ради, представників установ, підприємств і організацій Врадіївщини.

На жаль, знову в нашій країні військові дії, гинуть люди, руйнуються міста. Сотні тисяч знедолених людських життів… Вже більше року наше мирне небо опалене полум’ям нової війни російської збройної агресії проти України. Ми не маємо права забувати про героїзм наших захисників та захисниць, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять тих, хто не повернувся з Другої Світової війни, усіх хто у жорстокій битві захищав рідну українську землю від нацистських загарбників, усіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вічна пам’ять, вічна слава і шана кожному.

Сьогодні, наше основне завдання – перемогти та зберегти мир в Україні, здолати всі труднощі задля щасливого майбутнього прийдешніх поколінь, які мають жити у мирній, вільній і незалежній державі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь