Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відзначення Дня Конституції України у Врадіївській громаді

Дата: 28.06.2023 09:42
Кількість переглядів: 457

День Конституції України святкують щорічно 28 червня, адже в цей день, 27 років назад, наша країна отримала найважливіший для кожного громадянина документ – Конституцію.

Основний Закон Держави Україна був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція України набула чинності з дня її прийняття. Конституція України — найголовніший державний документ, що визначає права, суверенітет та територіальну цілісність нашої країни.

Сьогодні, 28 червня 2023 року, на площі біля Врадіївської селищної ради відбулися заходи з нагоди Дня Конституції України, у яких взяли участь керівництво громади, військовослужбовці, працівники підприємств, установ та організацій.

Присутні на заході згадали Героїв, які боролися і загинули за волю та незалежність України. Світлу пам'ять всіх загиблих воїнів і мирних громадян внаслідок російської агресії, вшанували хвилиною мовчання.

Врадіївський селищний голова Микола Москаленко у своєму виступі зазначив, що прийняття Конституції стало стартом на шляху побудови сильної, демократичної та правової держави. В умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми повинні по новому оцінювати значення цінностей, закладених у Конституції України. Нині це свято є особливим для кожного українця, адже ціною власних життів ми виборюємо сьогодні право на суверенітет і територіальну цілісність! А першочерговим завданням є об’єднання зусиль усіх громадян за для найшвидшої перемоги, миру і квітучого розвитку нашої неньки України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь