Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відзначення Дня Конституції України у Врадіївській громаді

Дата: 28.06.2023 09:42
Кількість переглядів: 451

День Конституції України святкують щорічно 28 червня, адже в цей день, 27 років назад, наша країна отримала найважливіший для кожного громадянина документ – Конституцію.

Основний Закон Держави Україна був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція України набула чинності з дня її прийняття. Конституція України — найголовніший державний документ, що визначає права, суверенітет та територіальну цілісність нашої країни.

Сьогодні, 28 червня 2023 року, на площі біля Врадіївської селищної ради відбулися заходи з нагоди Дня Конституції України, у яких взяли участь керівництво громади, військовослужбовці, працівники підприємств, установ та організацій.

Присутні на заході згадали Героїв, які боролися і загинули за волю та незалежність України. Світлу пам'ять всіх загиблих воїнів і мирних громадян внаслідок російської агресії, вшанували хвилиною мовчання.

Врадіївський селищний голова Микола Москаленко у своєму виступі зазначив, що прийняття Конституції стало стартом на шляху побудови сильної, демократичної та правової держави. В умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми повинні по новому оцінювати значення цінностей, закладених у Конституції України. Нині це свято є особливим для кожного українця, адже ціною власних життів ми виборюємо сьогодні право на суверенітет і територіальну цілісність! А першочерговим завданням є об’єднання зусиль усіх громадян за для найшвидшої перемоги, миру і квітучого розвитку нашої неньки України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь