Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Служба у справах дітей Врадіївської селищної ради закликає!

Дата: 10.07.2023 14:05
Кількість переглядів: 329

Фото без описуСлужба у справах дітей Врадіївської селищної ради закликає батьків і опікунів неповнолітніх памʼятати про комендантську годину і дбати про її дотримання, зокрема й неповнолітніми.


«Шановні батьки, або особи, що їх замінюють!
Служба у справах дітей Врадіївської селищної ради звертає Вашу увагу, що у зв’язку з вторгненням російської федерації на територію нашої держави з 24 лютого 2022 року в Україні введено військовий стан та запровадженна комендантська години, а саме в Миколаївській області з 00:00 до 5:00 години. Комендантська година - це заборона перебування людей у визначений час на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень».


Громадськими місцями вважаються парки, вулиці, території шкіл та дитячих садків, дитячі та спортивні майданчики, бари, дискотеки, гральні заклади, тощо.
За порушення Закону встановлена адміністративна відповідальність.
Покарання передбачене у вигляді штрафів: для батьків і адміністрації закладів, що його порушують. У разі виявлення дитини в розважальному закладі чи в громадських місцях (парки, вулиці, території шкіл та дитячих садків, дитячі та спортивні майданчики, бари, дискотеки, магазини з алкогольною продукцією, тощо) у нічний час, буде притягнуто до адміністративної відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків (ст. 184 КУпАП України).
Уперше до батьків може застосовуватись попередження або накладання штрафу в розмірі від 850 до 1700 грн. За вчинення такого правопорушення повторно протягом року передбачено штраф в розмірі від 1700 до 5100 грн. Повнолітні особи, які вживають або пригощають алкогольнимми напоями неповнолітніх, також несуть відповідальність і відносно них складається адміністративний протокол за статтею 180 КУпАП України (доведення неповнолітнього до стану сп’яніння).
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь