Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Президент присвоїв звання Героя України з врученням ордену «Золота Зірка» уродженцю Врадіївської громади Миколі Чобану!

Дата: 18.07.2023 15:20
Кількість переглядів: 555

Фото без описуЩоразу, коли ми говоримо про звільнені українські території, про міста, села, у які повертається наш державний прапор, ми говоримо насправді про тих, чия хоробрість на полі бою є фундаментом наших здобутків і майбутньої перемоги. Російсько-українська війна народжує нових Героїв, які мужньо відстоюють незалежність країни та її територіальну цілісність.

8 липня 2023 року наш земляк, уродженець с.Нововасилівка Врадіївської громади, молодший лейтенант ЧОБАНУ МИКОЛА ІВАНОВИЧ отримав звання ГЕРОЙ УКРАЇНИ з врученням ордену "Золота Зірка". Військовослужбовець удостоєний найвищої державної відзнаки за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові. Про це йдеться в Указі Президента України №429/2023 від 08.07.2023р. https://www.president.gov.ua/documents/4292023-47517

Микола вже має низку почесних державних нагород у 2022 році. Указом Президента України від 15 квітня 2022 року №242/2022 «Про відзначення державними нагородами України» нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, Указом Президента України від 16 травня 2022року № 340/2022 «Про відзначення державними нагородами України» нагороджений орденом Богдана Хмельницького II ступеня – за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Пишаємося нашим Героєм! Низький уклін і шана батькам за гідне виховання сина! Бажаємо Миколі, його рідним і близьким міцного здоров’я, благополуччя та прихильності долі! Хороброму воїну Божої опіки, стійкості духу та успіхів у військовій справі! Чекаємо живим, здоровим і неушкодженим з перемогою вдома! Слава Герою! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь