Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Сесія Врадіївської селищної ради не відбулась через відсутність кворума

Дата: 03.08.2023 16:05
Кількість переглядів: 263

Фото без описуСьогодні, 3 серпня 2023 року, була запланована 36-та сесія Врадіївської селищної ради восьмого скликання, на якій депутати мали розглянути надважливі питання про внесення змін до бюджету громади, виділення коштів на потреби військових частин ЗСУ та тероборони, на дороговартісні ліки для дитини, якій пересадили серце, підготовку до опалювального періоду закладів освіти, медицини та ін.


Проте, сесія не відбулася через відсутність кворуму, тобто певна кількість депутатів вкотре не прийшли на засідання. Внаслідок цього в селищній раді не змогли ухвалити низку вкрай важливих рішень для обороноздатності країни та життєдіяльності громади.
Складається враження, що депутати свідомо саботують засідання сесій та перейшли межу, коли їхні дії прямо шкодять як нашим ЗСУ, так і реабілітації дитини та розвитку громади.
Бути депутатом органу місцевого самоврядування – це насамперед про обов'язок та відповідальність, а під час війни – це також відповідальність перед самим собою як громадянином України, який зобов'язаний на своєму місці робити все можливе, щоб наблизити нашу перемогу. 
Голосувати чи ні – це право депутатів, а от бути присутнім на засіданнях і відвідувати їх – обов’язок представників депутатського корпусу перед своїми виборцями. 
В зв’язку із тим, що сьогодні сесія не відбулась, селищним головою прийнято рішення провести її о 08:00 завтра, 4 серпня 2023 року. Тож в черговий раз запрошуємо всіх депутатів Врадіївської селищної ради на засідання сесії, оскільки питання, що мали б розглянутись сьогодні  потребують термінового розгляду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь