Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання селищного голови з Днем молоді

Дата: 12.08.2023 10:14
Кількість переглядів: 92

Фото без описуВітаю молоде покоління Врадіївської громади з Міжнародним днем молоді! Що для кожної людини молодість? Сила і краса юності, пора надій і відкритих доріг у безмежний світ... На долю наших юнаків і дівчат випали найстрашніші випробування, що принесла російська військова навала. Сьогодні українська молодь показує неймовірну міць сили духу! Ви воюєте і волонтерите, захищаєте рідну землю від ворога, рятуєте і лікуєте, працюєте, навчаєте і навчаєтеся заради Перемоги.

Кращі сини і дочки нашої Батьківщини щодня ризикують життям заради миру та спокою на рідній землі.Теперішнє і майбутнє України саме у ваших руках. Ви – те покоління, яке як ніхто інший знає смак і ціну свободи, якому будувати, утверджувати та розвивати нашу незалежну Україну.

Бажаю вам здоров’я, сил, настрою, теплих, світлих, добрих і значущих днів, справжнього кохання, здійснення мрій і задумів, мирного неба над головою! А ще, попри всі події сьогодення, бажаю, щоб у вашому житті завжди було місце і романтиці, і цікавому дозвіллю, і творчим пошукам, і своєчасній реалізації талантів. Залишайтеся молодими, любіть життя! Прагніть до нових перемог і звершень!

Вірю у ваше квітуче майбутнє і вашу щасливу долю!

Життя триває і воно непереможне!

Зі святом!

З повагою,

Врадіївський селищний голова

Микола МОСКАЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь