Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Спортивні заходи в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту

Дата: 08.09.2023 15:03
Кількість переглядів: 55

8 вересня відбулися основні спортивні заходи в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту. Відкриття спортивного свята розпочалося з флешмоб – танцю у виконанні учениць Врадіївської гімназії. Далі після розминки розпочалися спортивні баталії між учнями Врадіївських ліцеїв №1, №2 та Врадіївської гімназії. Незважаючи що це було свято спорту а не офіційні змагання, поступатися ніхто не хотів. Кожний з учасників свята спорту був кращим у чомусь свому. У суперечці між ученицями Врадіївської гімназії та Врадіївського ліцею №1 у перетягування канату сильнішими виявилися учениці Гімназії. У тій же дисципліні між хлопцями впевнену перемогу святкували учні Врадіївського ліцею №2. Учні Врадіївського ліцею №1 святкували підсумковий успіх у цих святкових вправах.

По завершені спортивних баталій заступниками селищного голови Іриною Гончаренко, Іваном Коломійчуком, та начальником відділу освіти Оксаною Василишиною було підведено підсумки свята спорту та нагороджено команди учасниці грамотами, футбольними та баскетбольними м’ячами. Футбольна команда «ДЮСШ – Сокіл», перед стартом нових футбольних обласних баталій, що стартують за 2 тижні, була відзначена новим комплектом футбольної форми.

Далі популяризація спорту та здорового способу життя продовжились для працівників установ та організацій. Участь в заходах взяли працівники галузі культури, галузі освіти, та працівники селищної ради. Незважаючи на товариський дух заходу, дорослі шанувальники спорту так само як і юні годину тому небажали поступатися. Перед останнім раундом змагань 1-2 місце ділили команда «Освіта» та «Селищна рада», але завдяки захоплюючій та впертій дуелі чарівних представниць команди «Освіта» та «Культура», підсумкову загальну перемогу святкувала команда «Освіта», а «Культура» та «Селищна рада» поділили 2-3 місця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь