Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Миколаївщина приєднується до Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!»

Дата: 11.09.2023 16:34
Кількість переглядів: 49

Фото без опису«Робота для ВПО: ти потрібен!» - саме під таким гаслом стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія, метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в громади.

Процес пошуку роботи в Україні цього року прискорився, він триває вже не місяці, а тижні. В більшості регіонів кількість вакансій перевищує показники до повномасштабного вторгнення.

Наразі в базі Державного центру зайнятості – близько 60 тисяч вакансій. Найбільше роботодавці зараз шукають працівників у сфері обслуговування, продажів і закупівель, а також робочих спеціалістів.

Наразі понад 11 тис. внутрішньо переміщених осіб вже отримують нову професію завдяки ваучерам на навчання від держави. Близько 100 тис. ВПО з березня минулого року скористались послугами Державного центру зайнятості.

Працевлаштування ВПО – турбота не лише суспільства і держави, а й самих ВПО. Себе можна й треба реалізовувати, де б ти не жив та в яких умовах не опинився б. Це – твій внесок у Перемогу.

З довідковою інформацією для внутрішньо переміщених осіб можна ознайомитися на порталі Державної служби зайнятості👉https://www.dcz.gov.ua/sto.../vnutrishno-peremishcheni-osoby

Проконсультуватись з базових питань по працевлаштуванню ВПО можна за цілодобовою гарячою лінією Мінреінтеграції: 📞 15-48.

Інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!» ініційована Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за підтримки Державна служба зайнятості та обласних військових адміністрацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь