Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання селищного голови з Днем рятівника

Дата: 17.09.2023 10:04
Кількість переглядів: 79

Фото без описуШановні рятівники, працівники цивільного захисту, пожежної охорони, аварійно-рятувальних служб! Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем рятівника!

Ви завжди перші там, де люди потребують допомоги. Сміливі бути там, де пекло, де горе, де потрібен ваш холодний розум та хоробре серце. Ви щодня з честю виконуєте свій службовий обов’язок. Ризикуючи своїм життям, ви першими дивитеся в очі небезпеці та приходите на допомогу під час пожеж, повеней, снігопадів та інших стихійних лих і приймаєте відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров'я, а часто і життя людей. Ваша робота – це не просто праця - це справжня місія. Місія допомоги людям.

На сьогодні більшість аварій, пожеж і інших небезпек спричиняє окупаційна армія рф. Українські рятувальники витягають людей із-під завалів і пожеж, із водних пасток і затоплених територій, метр за метром очищають українську землю від мін, боєприпасів та інших небезпек війни. Вони продовжують, скільки можуть, рятувати міста в умовах обстрілів, знаючи про підступну тактику ворога бити вдруге після після приїзду команди порятунку.

Українці безмежно вдячні вам за сміливість та відданість своїй справі, за кожне врятоване життя, за вашу силу і присвяту важливій місії.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, омріяної перемоги і миру, щирої поваги від людей, прихильності долі та Божого захисту повсякчас!

З Днем рятівника!

З повагою,

Від імені громади,

Врадіївський селищний голова

Микола МОСКАЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь