Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Урочисті заходи до Дня захисників і захисниць України

Дата: 29.09.2023 13:30
Кількість переглядів: 80

1 жовтня 2023 року в Україні відзначається свято День захисників та захисниць України, День територіальної оборони України, а також день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Це свято пам'яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем боролися за право на незалежність рідної країни; свято вшанування козацької доблесті і відваги; свято подяки ветеранам Другої світової, які воювали за свою землю.

І, нарешті, це день всіх героїв і героїнь  сучасності, які мужньо захищають кордони України від російської нечисті.
З цієї нагоди, 29 вересня 2023 року відбувся урочистий патріотичний захід, в якому взяли участь керівництво громади, представники установ та організацій Врадіївщини, школярі та громадськість.
Селищний голова Микола Москаленко промовив щирі слова вітань для мужніх воїнів, які ціною власного життя сьогодні боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє. 
У глибокій скорботі всі присутні схилили голови перед світлою пам’яттю тих Героїв та Героїнь, котрі стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом і загинули за волю України.
За вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, служіння українському народові, підтримку, взаєморозуміння, плідну співпрацю на благо Врадіївської громади, Подяками Врадіївської селищної ради були нагороджені військовослужбовці Збройних Сил України.

Зворушливим моментом свята стало вручення дитячих малюнків та оберегів нашим захисникам. Адже це не просто дитячий малюнок, а заряд енергії та віри в щасливе майбутнє. Віримо, що ці роботи нагадуватимуть мужнім воїнам, що вони боронять рідну землю, свої сім'ї та дітей України. Обереги для відважних синів і дочок України, виготовлені руками маленьких митців, мають велику захисну силу. Юні патріоти вірять: вони додаватимуть оборонцям ще більше стійкості та сміливості.
Вклоняємося перед силою, мужністю та патріотизмом захисників та захисниць України. Завдяки саме таким Героям і Героїням – Україна переможе!
Слава Україні!
Слава її захисникам та захисницям!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь