Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Святковий захід до Дня працівників освіти

Дата: 27.09.2023 16:51
Кількість переглядів: 31

Щорічно у першу неділю жовтня вся Україна святкує День працівника освіти – професійне свято всіх тих, хто причетний до навчання чи виховання майбутнього покоління. Тих, хто невтомно працює на педагогічній ниві, сіє розумне і вічне.

Його величність Вчитель… Про високе призначення педагога напередодні професійного свята усіх освітян згадували сьогодні, 27.09.2023р., у врадіївському будинку дитячої творчості під час проведення тематичного заходу.

На святі лунали слова подяки і привітань від селищного голови Миколи Москаленка, заступника селищного голови Ірини Гончаренко, начальника відділу освіти Врадіївської селищної ради Оксани Василишиної. Керівництво висловили слова глибокої вдяності та шани освітянам громади за високий професіоналізм, самовіддану працю в нелегких умовах воєнного стану, заради перемоги України та виховання її майбутнього. Побажали усім присутнім здоров’я, миру, злагоди, а також відзначили кращих працівників освіти грамотами і подяками.

У залі панувала урочиста святкова атмосфера, піднесений настрій і радісні усмішки. Освітяни із вдячністю приймали квіти, слова вітань, вокальні композиції, хореографічні постановки і художні замальовки у форматі відеопривітань від талановитих діток та колег.

Дякуємо організаторам чудового концерту та маленьким артистам за теплі слова, приємні враження й увагу. Бажаємо всім працівникам освіти міцного здоров’я, професійного успіху, творчої енергії і мирного неба! Нехай засіяна Вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті урожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги і здобутки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь