Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

На Дніпропетровщині майбутні помічники ветеранів матимуть повну підтримку керівництва ОВА

Дата: 04.10.2023 11:11
Кількість переглядів: 77

У Дніпропетровській області триває реалізація експериментального проєкту Мінветеранів із запровадження в Україні інститут помічника ветерана. Регіон є одним з чотирьох пілотних. Наразі тут вже 21 кандидатів у помічники пройшли всі етапи відбору і нещодавно розпочали профільне навчання у Центрі ветеранського розвитку. Заклад відкрито у Дніпрі на базі Університету митної справи та фінансів (УМСФ) за сприяння ветеранського відомства. Після завершення підготовки їх працевлаштують у Сервісному офісі помічника ветеранів в кожній з громад Дніпровщини, які беруть участь у “пілоті”.

«На Дніпропетровщині особливу увагу приділяють реабілітації для поранених українських захисників і захисниць та подальшої їхньої реінтеграції у цивільне життя. Забезпечення житлом, освіта та професійна адаптація, доступні адмінпослуги через ЦНАПи, сприяння у працевлаштуванні. Дякую місцевій владі та бізнесу за зусилля та всебічну підтримку ветеранської політики. Продовжуємо плідно взаємодіяти у розв'язанні на місцях проблемних питань ветеранів, членів їхніх сімей та родин полеглих Воїнів», – наголосила Юлія Лапутіна.

За інформацією Міністерства у справах ветеранів України.

Докладніше: https://is.gd/OutzWo



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь