Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Співчуття з приводу загибелі військовослужбовця ЗСУ - Кучеренка Руслана Петровича

Дата: 20.10.2023 14:06
Кількість переглядів: 104

І знову чорна сумна звістка надійшла до Врадіївської громади. 14 жовтня 2023 року на полі бою обірвалося життя нашого земляка, військовослужбовся ЗСУ – Кучеренка Руслана Петровича.

Висловлюємо глибокі та щирі співчуття рідним і близьким, розділяємо невимовний біль непоправної втрати. Вічна пам’ять захиснику України.

Просимо усіх мешканців Врадіївської громади гідно зустріти та вшанувати пам'ять загиблого воїна, створивши живий коридор 21.10.2023 року орієнтовно з 11:30 до 12:30 (час може бути змінено) за маршрутом від залізничного переїзду – вул. Героїв України (колишня вул.О.Невського) - вул.Грушевського (колишня вул.Калініна) – вул.Незалежності (колишня вул.Маяковського) – вул.Торгова. Церемонія прощання з Русланом Кучеренком відбудеться 21.10.2023 року орієнтовно о 12:00 в смт Врадіївка по вул.Торгова.

Просимо вшанувати світлу пам'ять Героя, який віддав своє життя за Україну та гідно провести в останню путь Руслана, створивши живий коридор пам'яті та шани вздовж всього маршруту похоронної процесії – вул.Незалежності – вул.Героїв Врадіївщини –– вул.Академіка Амосова – вул.Травнева з 13:00 до 14:00.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь