Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбувся поєдинок чемпіонату Миколаївської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2012-2013 р.н. (U-11) між командами «Сокіл» Врадіївська ДЮСШ та командою СК «Все для даху» Первомайськ

Дата: 28.10.2023 18:31
Кількість переглядів: 38

28 жовтня відбувся поєдинок чемпіонату Миколаївської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2012-2013 р.н. (U-11) між командами «Сокіл» Врадіївська ДЮСШ та командою СК «Все для даху» Первомайськ.

Для нашої команди (U-11) це був дебют на великому полі та на змаганнях такого рівня. Суперник для дебюту серйозний, це було помітно навіть по їхньому тренуванню та розминці.

Сьогодні наша команда поступилася по рахунку, по створенню гольових моментів та в цілому по грі. Суперники реалізували половину своїх гольових моментів, ще половину було нівельовано зусиллями голкіпера та команди. Дорікнути нашим гравцям у самовіддачі неможливо, так як хлопці самовіддано стелилися у підкатах, наздоганяли безнадійні м’ячі борючись до кінця навіть ціною пошкоджень, але це був просто не їхній день по грі. Пропустивши в кожному з таймів по 2 голи в підсумку поразка 0:4.

Сьогодні команда «Сокіл» відчула гіркоту поразки, не тільки команда U-11, але вся велика команда в цілому, та кожний гравець окремо. Вплив сьогоднішнього прохолодного душу буде мати наслідки на кожного гравця. Гравці команди U-13 вже з нетерпінням чекають свого поєдинку, і вони явно будуть по спортивному злішими, не заздримо їхнім суперникам. Впевнені що кожен гравець буде старатися з подвійною енергією повернути команду «Сокіл» на переможний шлях! Впевнені що буде проведена робота над помилками і ця поразка стане гарним досвідом, адже в спорті падають усі, піднімаються лише чемпіони!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь