Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбувся поєдинок чемпіонату Миколаївської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд (U-13) між командами «Сокіл» Врадіївська ДЮСШ та Кривоозерський ліцей №1

Дата: 30.10.2023 09:34
Кількість переглядів: 42

29 жовтня 2023 року на стадіоні «Врадіївка» відбувся поєдинок чемпіонату Миколаївської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд (U-13) між командами «Сокіл» Врадіївська ДЮСШ та Кривоозерський ліцей №1.

Недільна футбольна картина була розфарбована різнокольоровими барвами та приправлена пристрастю та емоціями. Перед початком поєдинку виявилося що команди суперниці в екіпіруванні одного кольору. Наші хлопці змінили футболки на колір їхньої гри, на більш яскравий. Поєдинок був емоційним, насичений безліччю жовтого та навіть червоним кольором для наших гравців. Наша команда продемонструвала абсолютний та тотальний контроль над грою, дозволивши суперникам створити 2 моменти за поєдинок.

Плеяда наших хлопців які в суботу відчули гіркоту поразки, граючи за декілька вікових груп були налаштовані по особливому. Гравці атаки Олександр Парсенюк, Данііл Красіков та Владислав Литвинець особливо хотіли повернутися на переможний шллях що їм і вдалося. Олександр технічно накручував суперників один за одним, після удару Данііла суперників врятувала лише перекладина, Владислав оформив дубль. Гравці захисної ланки декласували противника повністю. Як завжди натхнення, пристрасть, футбольну магію, самовідданість, ювелірні передачі продемонстрував капітан та найкращий бомбардир команди Іван Шліхар. Спочатку капітан пройшовши на фінтах як фішки кількох суперників віддав під удар гольову передачу Владиславу Литвинцю який і відкрив рахунок. Потім сам його подвоїв. І в кінці поєдинку поклав яскраву гольову крапку, забивши в стилі Дієго Марадони на ЧС 1986 року пройшовши пів команди і покаравши голкіпера. В підсумку 4:0 за нашими хлопцями!

В день вручення головної футбольної нагороди світу «Золотого м’яча», такі якості як продемонстрував Іван, красиві голи, технічні проходи суперників, підкати у здавалося безнадійних ситуаціях, вивірені передачі, футбольна аритмія в потрібні моменти, коли гравець на всьому полі, коли боротьба на кожному клаптику що біля своїх що біля чужих воріт. Це приклад для юних футболістів та те чого вимагає сучасний футбол. Це якості найкращих футболістів світу які і боряться за найвищі футбольні нагороди!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь