Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбувся поєдинок чемпіонату Миколаївської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд (U-13) «Сокіл» Врадіївська ДЮСШ – «Олімп» Южноукраїнськ

Дата: 13.11.2023 10:36
Кількість переглядів: 53

11 листопада 2023 року відбувся поєдинок чемпіонату Миколаївської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд (U-13) «Сокіл» Врадіївська ДЮСШ – «Олімп» Южноукраїнськ. Це був другий наш головний конкурент за перше місце у групі за вихід у фінальну стадію за останні 3 дні.

              Фото без опису

Сказати що наша команда почала поєдинок без розвідки та розкачки не сказати нічого, вже на перших хвилинах суперник виймав м’яч із власних воріт. Владислав Литвинець зробив потужну подачу з кутового , суперник запанікував і відправив м’яч у власні ворота. Далі за справу взявся Іван Шліхар, як завжди демонструючи казкову техніку, прокидаючи м’яч супернику між ногами, збираючи на собі фоли, адже по іншому його важко зупинити. Іван точним ударом у нижній кут воріт подвоїв результат. Суперник же у першому таймі лише поцілив у перекладену.

Другий тайм розпочався з швидкого голу у ті ж ворота, наші суперники відквитали один гол, проте не перевернули хід гри та не зламали наших хлопців. Наступна атака і Владислав Литвинець накрутивши фінтами на фланзі кількох суперників красивим філігранним ударом поцілив у верхній кут воріт. Слід віддати належне команді «Олімп» вони також не зламалися і продовжували намагатися відігратися. Блискуча гра в рамці воріт та два неймовірні сейви від нашого голкіпера Максима Отінка не дозволили нашим суперникам святкувати забиті м’ячі. Самовіддана та конструктивна гра голкіпера, захисників, півзахисників та наших нападників дозволила нашим хлопцям ще раз відсвяткувати. Іван Шліхар потужним більярдним ударом розмочив ворота з уже іншим голкіпером суперників. Ні справа не в голкіперах, а в наших фантастичних нападниках. В битві під пронизуючим своєю прохолодою дощем, холодно не було, команда «Сокіл» гріє душу такою грою, воно того варто щоб стояти годину під проливним дощем і насолоджуватись таким футболом. В підсумку «олімпійські боги» з команди фаворита «Олімп» були повержені на нашу грішну землю, а їхні надії на продовження боротьби у фінальній стадії втоплені та розтоптані. Тепер усі знатимуть що футбольні боги знаходяться у Врадіївці! Олімп підкорено!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь