Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання селищного голови з Міжнародним днем волонтерів

Дата: 05.12.2023 08:28
Кількість переглядів: 45

Фото без описуСьогодні, 5 грудня, відзначаємо Міжнародний день волонтера. Особливий день, адже він – про мільйони українців з неймовірною силою духу, відчайдушних, добрих, чуйних, винахідливих. Вони нестримні в досягненні найголовнішої мети – забезпечити необхідним, підтримати в боротьбі, врятувати.

Пишаємося тим, що у Врадіївській громаді є дуже багато таких людей. Свій посильний внесок у благородну справу в будні і свята, на роботі і вдома роблять як дорослі, так і діточки. Низький уклін всім хто донатить, готує, плете сітки, малює, ремонтує, допомагає і підтримує волонтерські ініціативи заради наших Героїв!

Шановні волонтери, ви – втілення найкращих якостей громадянина своєї держави та людини. Щиро дякую за вашу щоденну кропітку і надважливу працю. Велика повага усім, хто сіє перемогу добра. Разом ми – сила!

Потужний волонтерський рух України є унікальним явищем для світу. А для військових – незмінним підтвердженням, що об’єднані спільною метою і цінностями ми обов’язково здобудемо Перемогу.

Вітаю всіх причетних з Міжнародним днем волонтера! Бажаю здоров'я, невичерпної енергії, оптимізму і щасливої долі у вільній, мирній, квітучій Україні!

Стоїмо разом, плече до плеча!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

З повагою, від імені громади,

Врадіївський селищний голова

Микола МОСКАЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь