Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання селищного голови з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 41

Фото без описуШановні колеги, працівники органів місцевого самоврядування, депутати! Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування!

Це свято всіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням та працює на благо українських громад і прагне, щоб вони були сильними та спроможними.

Під час війни відповідальність органів місцевого самоврядування збільшилася в рази. Ми згуртувалися, стали ще сильнішими, допомагаємо військовим та внутрішньо переміщеним людям, спільно вирішуємо комунальні питання, продовжуємо надавати послуги громадянам та оперативно реагуємо на повсякденні виклики воєнного часу.

Завдяки спільній роботі депутатів, членів виконавчого комітету, посадовців, беремо на себе відповідальність ухвалювати непрості рішення і втілюємо їх у життя. Дякую усім, хто працює на благо Врадіївської громади. Тільки разом ми зможемо реалізувати багато перспективних планів та задумів.

Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку інституту місцевого самоврядування, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі, додасть сили в боротьбі з окупантом!

Сердечно бажаю всім причетним до цього свята здоров’я, добробуту, наснаги, Божого благословіння на усі добрі справи на шляху до нашої спільної Перемоги та миру!

З повагою, від імені громади,

Врадіївський селищний голова

Микола Москаленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь