Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Врадіївська селищна рада придбала 1500 солодких пакунків для діток громади

Дата: 07.12.2023 15:23
Кількість переглядів: 55

День Святого Миколая Чудотворця…Цього дня ми зазвичай влаштовували свято відкриття ялинки на центральній площі нашої громади, діти брали участь у казковому дійстві, зустрічали Святого Миколая, отримували солодкі подарунки та незабутні святкові емоції.

На жаль, російський агресор позбавив нас такої можливості. Розпочавши у лютому 2022 року повномасштабне військове вторгнення в Україну, захоплюючи наші землі, здійснюючи постійні терористичні обстріли мирних українських міст і сіл, він позбавляє наших дітей можливості щиро радіти святу, почуватися у безпеці, забирає у них безтурботне, щасливе дитинство.

Та сьогодні саме той день, коли варто вірити в диво, коли кожна дитина повинна відчути любов та опіку Святого. Саме тому, Врадіївська селищна рада спільно з відділом освіти та відділом соціального захисту, цьогоріч підготувала біля 1500 солодких пакунків та подарувала радість свята усім вихованцям дитячих садочків, учням молодшої школи та діткам сімей військовослужбовців Врадіївської громади. Адже в ці темні часи дуже важливо зігріти дітей промінчиком світла, тепла й уваги. Малеча повинна бачити, що у цьому світі є місце для добра, що чудеса – реальні, а мрії – здійснюються.

Нехай Святий Чудотворець благословить українців на добрі справи і милосердя, нехай подарує нам віру у світле майбутнє і додасть сил нашим захисникам! Нехай здійсняться наші найзаповітніші бажання, а в Україну прийдуть мир і Перемога!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь