Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Оголошення! Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості при розгляді детального плану частини території

Дата: 13.12.2023 10:27
Кількість переглядів: 113

ОГОЛОШЕННЯ
Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості при розгляді детального плану частини території по вул. Героїв Врадіївщини,78, в смт Врадіївка, Первомайського району, Миколаївської області.

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 555, виконавчий комітет Врадіївської селищної ради повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: Детальний план частини території по  вулиці Героїв Врадіївщини,78.
Детальний план території розроблений з метою деталізації та уточнення положення генплану населеного пункту та визначення організації і розвитку частини території. 
Ознайомитися з проектом детального плану частини території можна за посиланням https://rada.info/upload/users_files/04376699/123bcf86269d3f3430f017ef4dfce957.pdf, а  також у відділі містобудування, архітектури та благоустрою селищної ради за адресою: смт Врадіївка, вул. Героїв Врадіївщини, 126,  (ІІ поверх).
Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Врадіївської селищної ради.
Підстава для розроблення: Рішення 35 сесії 8 скликання Врадіївської селищної ради  «Про надання дозволу виконавчому комітету селищної ради  на розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою: вул. Героїв Врадіївщини,78, смт Врадіївка» від 06.07.2023 року №13.
Пропозиції громадськості приймаються з 14 грудня 2023 року по 14 січня 2024 року.
Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проєкті детального плану частини території, відбудуться 15 січня 2024 року о 14.00 за адресою: вул. Героїв Врадіївщини, 126,  (ІІ поверх) відділ містобудування, архітектури та благоустрою селищної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь