Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Привітання селищного голови з Різдвом Христовим!

Дата: 25.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 129

Фото без описуДорогі жителі Врадіївської громади! Від щирого серця вітаю вас із найвеличнішим релігійним святом — Різдвом Христовим!

Цього року ми вже вдруге зустрічаємо Різдвяні свята в надскладних умовах та з особливими молитвами. Молимося за здоров’я рідних, просимо зберегти життя та повернути додому наших янголів охоронців – українських воїнів. Благаємо захисту і безпеки для наших дітей, які не з власної волі стали дітьми війни. Просимо Перемоги для нашої великої країни і нашого героїчного народу.

Спільний ворог об’єднав українців в одне ціле, об’єднав весь світ у боротьбі за життя. Світло душі завжди знайде силу боротися, вірити і допомагати. І життя обов'язково переможе, Україна переможе!

Нехай Різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто далеко від дому боронить нашу країну, і тих, хто змушений був поїхати далеко від рідної домівки.

У День Різдва Христового бажаю українцям мати віру, жити по головним заповідям Божим, дякувати кожному новому дню, подарованому нам небом, і звитяжними воїнами ЗСУ.

Нехай світло нашої віри дає сили боротися та підтримувати одне одного, а сяйво народження Ісуса простелить нам шлях до Перемоги та зігріє кожного українського воїна, який у цю мить боронить Україну та цілий світ!

Нехай Ваш дім буде сповнений достатком, серце – любов’ю, душа – теплом, країна - миром. Хай прийде благословіння Господнє у кожну родину та на нашу Україну!

Христос рождається! Славімо Його!

З найкращими побажаннями,

Врадіївський селищний голова

Микола МОСКАЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь